Woningen

Met de RxDOMI kan je eindelijk jouw woondroom realiseren! Er zijn tal van mogelijkheden bij het ontwerpen van jouw eigen woning. Vertel ons jouw wensen en wij tekenen met je mee.

Hoe maak je een RxDOMI?
De basis van elk ontwerp is een vierkante unit van 10 m2. Deze units zijn te schakelen en te stapelen. Hiermee kan je het ontwerp van je woning volledig naar eigen hand zetten. De ontwerptekening van het huis zetten we om in digitale files. Deze sturen we door naar een CNC-freesmachine die de losse onderdelen van de woning uit duurzaam Fins vurenhout freest. Het resultaat? Een bouwpakket dat wij deels in onze loods in elkaar zetten en daarna op locatie volledig afbouwen. 

Wat zijn de keuzemogelijkheden?
Het Scandinavische lichte vurenhout is ook de basis van het interieur. Dit materiaal kan je op verschillende milieuvriendelijke manieren afwerken. Hoe je verder je interieur zou willen inrichten zullen we bespreken. Wil je bijvoorbeeld een op maat gemaakte keuken? Witte, zwarte of andere radiatoren. Een slim ingebouwde tafel of bed? Veel is mogelijk!

Exterieur
Er zijn diverse manieren om je gevel af te werken. Bijvoorbeeld met spuitkurk, metalen golfplaten die in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar zijn of het natuurlijke hout. We kiezen ook het aantal en type ramen en de vorm van het dak. Zo zijn er bijvoorbeeld puntdaken, platte daken en lessenaarsdaken die gecombineerd kunnen worden. 

Levertijd en prijs
Uiteindelijk weten we de afmetingen van de woning, het materiaalgebruik binnen en buiten en de duurzame installaties die je graag in je woning toe wilt passen. Daarnaast kijken we voor welke duur de woning bestemd is. Tijdelijk of permanent maakt een verschil ten aanzien van de regelgeving waar we ons aan houden. En is van invloed op de prijs. 
Verder is het mogelijk om je woning zelf in elkaar te zetten. Normaal gesproken is het bouwen van de woning in de prijs inbegrepen. Mocht je dit zelf willen doen dan krijg je een korting op de vraagprijs van de woning.
Er zijn dus een aantal variabelen die mede de kostprijs van de woning bepalen. Na het bespreken van je wensen kunnen we de levertijd en de prijs van je woning bepalen.  

Hieronder vind je voorbeelden van woningen. Ter inspiratie. Met foto’s van de gerealiseerde woningen en tekeningen van die in ontwikkeling zijn.

RxDOMI #1 
Vraagprijs vanaf 75.000,-

 

Inclusief , transport en plaatsing op locatie
45 m2
Gevel: tweedehands grenen en bordeauxrode golfplaten
Raamkozijnen: tweedehands hout, roze
Geschakeld lessenaarsdak
Interieur: Fins vuren
Keuken en badkamer met wit pvc marmer, zwarte en houten elementen.

RxDOMI #2 
Vraagprijs vanaf: 65.000,-

Inclusief  transport en plaatsing op locatie.
25 m2
5 m2 dakterras
Gevel:  gouden en groene metalen golfplaten
Raamkozijnen: tweedehands, lichtgrijs
Plat dak
Interieur: Fins vuren
Keuken en badkamer met witte, zwarte en houten elementen.

De Wiek Minitopia ‘s-Hertogenbosch
Ter inspiratie (niet te koop)

45 m2
Gevel: twee kleuren spuitkurk
Raamkozijnen: tweedehands hout, wit
Geschakeld lessenaarsdak
Interieur: Fins vuren
Basic keuken en badkamer

Wij maken bij het ontwerpen van de woningen gebruik van het open source bouwsysteem WikiHouse.