IN DE VERKOOP

Wood Up smart – € 150.000

Small smart living – Vrijstaande tiny houses op Buurtschap te Veld

  • 42 m²wonen
  • slaapkamers
  • Per april 2024 beschikbaar

Deze slim ingedeelde Tinyhouse, met twee slaapkamers, ruime badkamer en complete keuken en zeer compacte designtrap is gelegen in het groen van Buurtschap te Veld. In het buurtschap te Veld woon je op moderne wijze samen. Kleinschalig, onderling verbonden en verantwoordelijk voor je directe woonomgeving. Misschien ook door voorzieningen te delen. Op het niveau van het buurtschap is er een verscheidenheid aan leefstijlen. In het buurtschap heerst op eigentijdse en vernieuwende manier, het gevoel van gemeenschap en geborgenheid. De grond wordt niet verkaveld je krijgt een plekje in een kamer. De grond onder je huis huur je. Voor de rest sta je in een collectieve tuin die je samen met je buren vorm geeft. 

Het gebied van 137.000 m2 groot ligt in het noorden van Eindhoven, aan de Castiliëlaan. Het gebied ligt centraal in de Stadsregio Eindhoven. De locatie heeft een goede autobereikbaarheid door de ligging nabij de A50 en een uitstekende OV-bereikbaarheid door de ligging aan de HOV-halte. De locatie heeft het een eigen palet aan aantrekkelijke voorzieningen in de nabijheid zoals Aqua Best, het Groene Woud, de woonboulevard Ekkersrijt, de buurtcentra van de Achtse Barrier en het Blixembosch. Veel Eindhovenaren zijn hier jarenlang gepasseerd zonder te weten welke kwaliteiten de plek herbergt. De plek ligt tussen stad en natuur. Een rustmoment met landschappelijke kwaliteiten en, als je goed kijkt, zijn de oude padenstructuren nog zichtbaar. Deze kwaliteiten zijn een goede basis voor de toekomst.

Kenmerken type Wood up Smart 

– Vrijstaand tiny house 
– Gebruikersoppervlakte van 42 m2 GBO 
– 2 woonlagen (2 slaapkamers) 
– Huur van de grond 15 jaar met stichting Minitopia 350 euro per maand met een indexering van 2% op jaarbasis 
– Opstalrecht voor de woning wordt geregeld 
– Opzegtermijn eerste jaar niet mogelijk en daarna een half jaar 
– Start bouw maart 2024, oplevering april 2024 
– Je kan het huis verkopen of meenemen naar een andere plek 
– Gasloos 
– Badkamer met douche, wastafel en toilet 
– Keuken met kookplaat, afzuiginstallatie en vaatwasser. 

Financiering
U koopt enkel een woning en voor de grond betaald u maandelijks huur aan stichting Minitopia. Een hypotheek krijgen op een Tiny house is niet mogelijk. Alternatieve financieringsvormen kunnen zijn: eigen middelen, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Let op: Een hypotheek krijgen op een Tiny house is niet mogelijk.

Heeft u interesse in deze woning?
Maak uw interesse bekend middels een email naar info@rxdomi.eu.

Vragen?
Neem contact met ons op via info@rxdomi.eu.

De getoonde beelden en impressies zijn uitsluitend bedoeld als sfeerbeelden. De beelden zijn indicatief, individuele keuzes kunnen het eindbeeld nog beïnvloeden. Aan de verstrekte informatie en afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

PLATTEGRONDEN WOOD UP SMART

Begane grond

wood up smart

Eerste verdieping

wood up smart