Hoe ziet het proces van de bouw van een RxDOMI eruit?

De RxDOMI wordt zoveel mogelijk duurzaam ontworpen en gebouwd. We werken o.a. optioneel met zonnepanelen, infrarood vloerverwarming en recirculatiedouche. Tevens gebruiken we natuurlijke bouwstoffen zoals goed gekeurd hout en Metisse, een isolatiemateriaal gemaakt van oude spijkerbroeken. Maar hoe wordt de RxDOMI gemaakt? De RxDOMI wordt gemaakt in 3 stappen. 1. Digitaal ontwerp 2. Lokale productie en montage en 3. Onderhoud en garantie. Hieronder is beschreven hoe dit in zijn werking gaat. 

1
Digitaal ontwerp

2
Lokale productie en montage

3
Onderhoud en garantie

De basis van elk ontwerp is een vierkante unit van 10 m2. Deze units zijn te schakelen en te stapelen. Hiermee kan je het ontwerp van je woning volledig naar eigen hand zetten. De ontwerptekening van het huis zetten we om in digitale files.

Er zijn 3 opties binnen het ontwerp:

1.  Een bestaande RxDomi maken wij opnieuw.               

2.  Een bestaande RxDOMI passen we aan jouw wensen aan.        

3.  Je maakt zelf een ontwerp en wij zorgen ervoor dat we samen met dit ontwerp gaan verwezenlijken.

De ontwerptekening van het huis zetten we om in digitale files. Deze sturen we door naar een CNC-freesmachine die de losse onderdelen van de woning uit duurzaam Fins vurenhout freest. 

Het resultaat? Een bouwpakket dat wij deels in onze loods in elkaar zetten en daarna naar de locatie brengen. Hier kunnen wij of jij de RxDOMI volledig afbouwen.

 

Als je woning helemaal af en klaar voor bewoning is dan treedt de onderhoudsperiode in werking. Bij het afstemmen van de RxDOMI nemen wij ook de garantiebepalingen met je door. Dan weet je waar je aan toe bent als er bijvoorbeeld iets stuk gaat. 

Verder kijken we voor welke duur de woning bestemd is. Tijdelijk of permanent maakt een verschil ten aanzien van de regelgeving waar we ons aan houden. En is van invloed op de prijs. 

Fotoserie RxDOMI Sprang-Capelle begin tot eind

Beelden: Bob van Brunschot